Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Vine toamna, ne vin colege noi la Vixen Studio!

Echipa noastra de la VixenStudio asteapta in fiecare an cu nerabdare sa vina toamna. Cu parere de rau in suflet ca se termina perioada vacantelor si cea a relaxarilor pe plaja, echipa noastra asteapta cu sufletul la gura in fiecare toamna cand se numara bobocii, colege noi care abia intra in perioada de studentie. Este un moment ideal pentru a-ti face noi prietene si a iesi din starea de monotonie acumulata pe timpul verii. Si pentru ca noua ne place sa ne facem prietene noi, abia asteptam sa inceapa anul scolar de facultate pentru a integra fete noi in familia noastra.

Tocmai acesta este si motivul pentru care cele mai cunoscute studiouri de videochat din tara se gasesc in orasele mari. Aici sunt multe Universitati si implicit multe fete din toate colturile tarii care vin sa se angajeze pe postul de model de videochat in speranta unei experiente noi dar si pentru a castiga multi bani cu scopul de a fi independente financiar.

Daca esti in primul an de facultate, un boboc de rata intr-un lac mare, noi te asteptam cu drag in familia VixenStudio. Indiferent daca nu ai sprijin financiar din partea familiei pe toata perioada studentiei sau ai si vrei sa incerci ceva inedit, noi suntem aici, suntem cel mai cunoscut studio de videochat Iasi. Si pentru a veni in ajutorul tau, trebuie sa afli inca de la inceput ca noi respectam fetele care invata si incearca sa isi cladeasca un viitor in lumea asta nebuna, asa ca iti putem forma un program de lucru adaptabil orarului pe care il ai la scoala.

Asta pentru ca in general studentele incearca sa isi gaseasca un loc de munca in primul an de facultate si majoritatea posturilor care raman libere, indiferent de domeniul de activitate, au un program foarte strict. Tu nu iti poti permite sa lipsesti de la facultate sau sa nu ai timp sa inveti. Asa ca la Vixen Studio ne supunem nevoilor tale si iti facem un program de lucru conform programului pe care il ai la facultate. Si astfel, poti sa si muncesti, poti sa si inveti! La noi se lucreaza in ture.

Momentan, aflandu-ne in pandemie de Covid 19, multi oameni si-au pierdut locul de munca din vina restructurarilor sau pentru ca multe companii au dat deja faliment, nefacand fata situatiei actuale. De asemenea, atunci cand te muti intr-un oras nou, intr-un oras mare cu atat de multe oportunitati de distractii, cu magazine si cluburi, cu siguranta ca ai nevoie de multi bani ca si student. Iti trebuie bani de chirie, de mancare, de transport si de distractii.

Astfel, indiferent daca ai sau nu sprijin financiar din partea familiei, cu siguranta ca nu iti vor ajunge niciodata banii pentru toate acestea insirate mai sus. Ai nevoie de un loc de munca bine platit dar care in acelasi timp sa se incadreze perfect cu programul pe care il ai la Universitate. Ne poti alege pe noi ca si angajatori! La VixenStudio nu numai ca vei castiga multi bani, nu doar salariul minim pe economie cum esti platit de obicei ca si incepator pe orice post ai aplica, ci iti vei face si multe prietene si nu vei mai simti ca traiesti intr-un oras nou, fara oameni cunoscuti.

Daca te hotarasti sa vii la VixenStudio, noi te asteptam la un interviu pentru jobul de model de videochat. Vei vedea ce repede te vei integra in familia noastra si ai sa ramai surprinsa cat de multi bani se castiga in aceasta meserie. Vei avea banuti pentru chirie, scoala, transport si mancare. Vei acumula ceva banuti pe card si pentru zilele negre si mai ales, iti vei putea cumpara aproape tot ce se gaseste in magazine.

Ce ti-ai putea dori mai mult?! Nu mai astepta si nu mai lasa sa treaca timpul pe langa tine! Hai la VixenStudio daca vrei sa fii independenta pe toata perioada studentiei!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *